Welsch Open Wheelchair Champion 2023!!!

Na Denemarken nu ook de dubbel in Wales. De 2 eerste zeges onder de vlag van Unicorn Darts . De Bob Andersens Darts zijn super.

#dartshopvanhee #onedreamoneteam #unicorn

In Denemarken zagen we dat het vertrouwen goed zat, maar wat je nu toonde aan de wereld is SUPERKLASSE!! Proficiat Andy Baetens , there's more to come!!


Paspont Danny behaalde de eerste  bij de paradarters op de 32ste kalkar German open

Hij won een zwaar bevochten finale tegen de Duitse Bohnhorst Heiko .

Proficiat met je overwinnen !!!


Ons 1ste Bk onder dit bestuur was een succes , 

 

In het Belgische Temse werd zondag het Belgisch kampioenschap G-darts gehouden. In sportzaal Temsica werden er paradarts toernooien gehouden maar ook een open toernooi om G-darts Belgium te steunen.

In het open toernooi gingen 80 heren en 12 dames van start. Er waren 23 paradarters naar Temse gekomen.

De veelvraat onder de zittende paradarters Vinnie Vincent D’hondt was uiteindelijk de beste, Serge Van Belle werd runner-up. In het staand toernooi wist Kurt VdKerkhove het toernooi te winnen Danny Paspont werd de runner-up.

Uit de 80 deelnemers van het open toernooi kwam Steve de Buck als winnaar, hij versloeg in de finale Cedric Waegemans. Ambassadeur G-darts Belgium Mario Vandenbogaerde was naar Temse gekomen om met de winnaars op de foto te gaan. De trofeeën waren gesponsord door Kristof Douwen van dartshop De Kempen en Marc Verheyen van Vetro.


GALMAARDEN - Cloë is de verdienstelijke laureaat van de Sport 2022 en daar was ze heel blij mee

Tijdens de jaarlijkse sportprijzen die toegekend werden in het Baljuwhuis, mocht een dolgelukkige Cloë Francq de trofee mee naar huis nemen van laureaat van de Sport 2022. Traditiegetrouw reikte de sportraad – in samenwerking met de sportdienst – de eerste vrijdag van maart de sportprijzen uit aan personen of ploegen uit de gemeente met een bijzondere sportieve verdienste. Op de jaarlijkse sportviering werd de ‘Laureaat van de sport 2022’ bekend gemaakt.

Drie mensen kwamen hiervoor in aanmerking: Maarten Van Autgaerden(atletiek) voor zijn prestaties, hij werd Belgisch Kampioen op de 5000 meter bij de M45, een andere kandidaat was Chiel De Cremer(atletiek) die Vlaams Kampioen werd op de 800 meter indoor en tenslotte Cloë Francq nog maar 17 jaar en al Wereldkampioen bij de G-Darts. Cloë kwam samen met haar moeder naar het podium en we hebben zelden iemand gezien die zo blij was met deze titel, een terechte beslissing trouwens. "Ik kan het maar niet geloven, toen ik mijn naam hoorde dat ik de winnaar was", zei een dolgelukkige Cloë. De trofee zal heel zeker een mooi plaatsje krijgen bij Cloë thuis. Eind dit jaar kijkt ze erg uit naar een darts tornooi dat zal doorgaan in Ierland.


Wij mogen vertellen dat we een mooie gift hebben ontvangen van een van onze sponsors

Maar liefst 900 Euro werd er overgemaakt aan ons .

Dank u Heidi en Sven voor het geloof in ons en we hopen in de toekomst nog veel te mogen samenwerken !!! 


Dutch Open 29/01/2023

Maar liefst 4 Belgen vielen in de prijzen tijdens de DUTCH OPEN 

bij de wheelchair 

1ste plaats : Vinnie D'Hondt 

2de plaats : Serge Van Belle 

bij de staande 

2de plaats : Evi Foulon

3de Plaats : Andy Voorter 

Maar ook aan de andere Belgen die aanwezig waren een dikke merci , ook door jullie maken we G-Darts Belgium terug groot !!! 


Wij het bestuur en de leden danken de mensen die sympathie met G-Darts , mensen zoals jullie zijn een enorme steun om onze werking verder te zetten en uit te breiden !!!! Dikke merci   

Bij deze een welgemeende dank u wel aan T20 Riverside!!!

Vorig jaar organiseerde T20 Riverside een fantastisch tornooi waarbij G Darts zeker niet werd vergeten. Dit team heeft een warm hart voor G Darts en ontvingen ons dan ook als koningen.

Meer nog... Onlangs werd G Darts Belgium uitgenodigd op hun Nieuwjaarsreceptie met aansluitend koppeltornooi. Wereldkampioene Dames Wheelchair Chloe Francq en Cindy Weverbergh mochten namens G Darts Belgium de honneurs waarnemen. T20 Riverside reikte een mooie cheque uit voor steun aan G Darts Belgium.

Nogmaals hartelijk dank voor deze steun!!

 

Bericht van Vincent D'Hondt